Személyi kölcsön

Anyagi problémája adódott, vagy egyszerűen nagyobb értékű tárgyat szeretne vásárolni, de nincs elég megtakarított pénze. A személyi kölcsön megoldás lehet gondjaira.

Többféle személyi kölcsön közül választhat.

Személyi kölcsön fedezet nélkül
Ez a típusú személyi kölcsön jövedelemigazolás ellenében igényelhető. A fedezet nélküli személyi kölcsönök esetében a legtöbb bank illetve hitelt nyújtó pénzintézet nem kér sem kezest sem ingatlan fedezetet. Nem szükséges megindokolni, hogy a személyi kölcsön összegét mire kívánja fordítani. Ez a személyi kölcsön átlag 200 000 Ft-tól igényelhető 5 millió forintig. A személyi kölcsön futamideje 12 hónaptól akár 96 hónapig terjedhet. Bárki részére adható ez a típusú személyi kölcsön aki legalább havi nettó 70 000 Ft rendszeres bérjövedelemmel vagy nyugdíjjal rendelkezik, és a szerződésben foglalt hitelezési feltételeknek megfelel. Ajánlott azoknak ez a személyi kölcsön ,akiknek kisebb hitel összegre van szükségük és stabil munkahellyel rendelkeznek.

 

Személyi kölcsön ingatlan fedezettel
Nagyobb összegű személyi kölcsön igényelhető , ha megfelelő értékű ingatlan fedezettel rendelkezik. Ez egy úgynevezett jelzáloghitel, ami személyi kölcsön formájában van finanszírozva. Szabadon felhasználható , nem kell megindokolnia mire szeretné felhasználni a személyi kölcsön összegét. Személyi kölcsön ingatlan fedezettel adható jövedelemigazolás ellenében, és jövedelemigazolás nélkül is. Amennyiben jövedelemigazolást is kérnek úgy magasabb kölcsön összeg felvételére van lehetőség. A személyi kölcsön összege akár 100 millió forint is lehet, több évtizedes lejáratú idővel, akár harminc évre is adható. Azoknak ajánlott ez a személyi kölcsön akik hosszú távban gondolkodnak, stabil munkahellyel, vagy stabil szülői háttérrel rendelkeznek.

 

Személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül
A jövedelem igazolás nélküli személyi kölcsön csak abban az esetben adható ha ingatlant kínál fedezetkén. Ez a személyi kölcsön forma is magasabb hitelösszeg felvételét teszi lehetővé akár 40 millió forintig. Ez a személyi kölcsön is lehet hosszabb futamidejű , lehetőség van 30 évre is igényelni. Ez a típusú személyi kölcsön azoknak ajánlott , akik megfelelő értékű ingatlant tudnak felajánlani hitel fedezetül, és hosszú időn keresztül is megbízható és rendszeres anyagi forrással rendelkeznek.

 

Az OTP személyi kölcsön – szabadon bármire felhasználható, már 100 000 forinttól igényelhető , de a rendszeres havi jövedelmének a tízszeresét is elérheti a személyi kölcsön összege. Amennyiben Ön alkalmazottként dolgozik és a rendszeres munkabére eléri a nettó minimálbér összegét, ami az otp-nél vezetett folyószámlára érkezik , úgy Ön a személyazonosító igazolványa bemutatása ellenében is igényelhet személyi kölcsönt. Az otp személyi kölcsön mellé díjmentes hitelfedezeti biztosítás tartozik. Ajánlott azoknak ez a személyi kölcsön, akik kisebb összegű hitelt szeretnének felvenni és folyószámlával rendelkeznek az otp banknál.

Személyi kölcsönhöz kapcsolódó tartalmak

OTP személyi kölcsön forint alapú hitele

ERSTE személyi kölcsön egy szabadfelhasználású hitelforma

UNICREDIT személyi kölcsön egy teljesen szabad célú hitel

Raiffeisen személyi kölcsön Forint és euro alapon egyaránt

Megosztás

Minden vélemény számít!