Gyorskölcsön

Váratlan anyagi zavarba került és sürgősen pénzre van szüksége de kifogytak a tartalékai. A gyorskölcsön szinte azonnali segítség lehet az Ön számára.

Többféle gyorskölcsön forma közül választhat.

Gyorskölcsön jövedelemigazolással

Ez a gyorskölcsön árfolyam kockázat nélkül forint alapon igényelhető, nem kérnek kezest sem ingatlan fedezetet. Bárki kérheti ezt a gyorskölcsön típust aki rendszeres havi minimum 50 000 forint bérjövedelemmel vagy nyugdíjjal rendelkezik. Ez a gyorskölcsön helyenként változóan többféle módon is felvehető. Lehet kényelmesen otthonról felvenni ezt a gyorskölcsönt úgy ,hogy Önt a hitelintézet munkatársa személyesen keresi fel otthonában, és akár a részleteket is fizetheti ezen a módon. Felvehető még interneten keresztül is ez a gyorskölcsön. Hitelintézettől függően 2 és 15 nap között hozzá juthat az igényelt gyorskölcsön összegéhez. Van ahol 30 000 forinttól már igényelhető ez a gyorskölcsön, és van ahol az igényelhető összeg eléri a 1 500 000 forintot. A gyorskölcsön futamideje is a hitelösszeg függvényében alakul. Ajánlott alaposan átolvasni a szerződésben foglaltakat ugyanis van ahol a gyorskölcsön törlesztő részleteit nem havi hanem heti rendszerességgel kérik. Mindazoknak ajánlott ez a gyorskölcsön, akik rövid időn belül szeretnének pénzhez jutni és stabil munkahellyel rendelkeznek.

Gyorskölcsön autófedezetre

Nagyobb összegű gyorskölcsön igénylésére van lehetősége ha rendelkezik saját tulajdonú gépkocsival. Kérhető ez a gyorskölcsön új és használt autóra egyaránt, és akár jövedelemigazolás nélkül is. Az autó a gyorskölcsön futamideje alatt az Ön nevén marad, olyan mint egy jelzálog hitel. Ez a gyorskölcsön forint és deviza alapon egyaránt felvehető, és nem kell megindokolnia , hogy a felvett összeget mire kívánja fordítani. Ez a gyorskölcsön már 3-5 nap alatt az Ön kezébe kerülhet. Az autófedezetes gyorskölcsön 300 000 forinttól, egészen 50 millió forintig kérhető a fedezetül nyújtott gépkocsi értékétől függően. Nem haladhatja meg az autó értékének a 80 %-t a gyorskölcsön összege. Ez a gyorskölcsön rugalmas futamidővel 12 hónap és 8 év között vehető fel. Abban az esetben ha a fedezetül kínált autó használt, az előírt feltételeknek meg kell felelnie. Pl. A fedezetül kínált autó nem lehet idősebb 12 évesnél. Ajánlott ez a gyorskölcsön azoknak, akik sürgősen nagyobb összeghez szeretnének jutni és van megfelelő értékű gépkocsijuk illetve a jelzálogot nem a lakásukra akarják terhelni.

Az otp-nél áruvásárlási gyorskölcsön igényelhető
Amennyiben az előírt feltételeknek megfelel a gyorskölcsön segitségével rövid időn belül hozzájuthat a kiválkasztott árúhoz. Ha a jövedelme otp bankszámlára érkezik ,akkor ez a gyorskölcsön 300 000 forintig önerő nélkül felvehető. Ez a gyorskölcsön már 20 000 forinttól kérhető, de ha nagyobb hitelösszegre van szüksége akkor adóstárs bevonásával erre is van lehetősége 500 000 -1 millió forintig. Ez az áruvásárlási gyorskölcsön 6 és 48 hónap között havi részletekben törleszthető. Már minimum 40 000 forintos rendszeres jövedelem esetén is adható ez a gyorskölcsön. Ajánlott azoknak akiknek minimális de rendszeres jövedelmük van, és szeretnék mihamarabb otthonukban látni kiválasztott terméküket.

További hasznos információkat a gyorskölcsönökről a hitel-center.hu oldalán olvashat el.

Gyorskölcsönnel kapcsolatos tartalmak

Gyorskölcsön feltételei és felhasználhatósága

Gyorskölcsön 2 formája

Megosztás

Minden vélemény számít!