Személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül

Mit tehet az a hitelfelvételben gondolkodó ügyfél, akinek valamilyen okból jövedelemigazolás nem áll rendelkezésére? Elsőre úgy tűnhet, hogy nincs megoldás, de a személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül bizonyos hitelügyintézők szerint megoldható, például úgy, hogy a hitel igénylője bevon a hitelügyletbe egy a bank számára megfelelő nagyságú jövedelemmel rendelkező adóstársat.

A személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül felvételére

régebben még valamilyen fedezet felajánlása mellett volt lehetőség, de ez az utóbbi idők hitel feltétel szigorításai miatt már nem igazán járható út. Ennek legfőbb oka, hogy jelenleg szinte semmilyen hitelt nem adnak a bankok jövedelemigazolás és bankszámlakivonat nélkül.

A személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül ingatlanfedezetre esetleg osztrák hitel keretében oldható meg, de ebben az esetben nagyon jó feltételekkel rendelkező ingatlan szüksége, hiszen az osztrák bankok nagyon megválogatják, milyen ingatlanra adnak kölcsönt.

Általánosan Magyarországon 18 éves kortól van lehetőség az igénylésre 65 éves korral bezárólag, de a 18 és 23 év közötti igénylőtől általában adóstárs bevonását kérhetik a bankok.

A BAR/KHR listán való szereplés kizáró oknak számít, az okmányok és dokumentumok tekintetében a személyazonosság igazolása, valamint a lakcímkártya elengedhetetlen, szintúgy a munkaviszony, a bankszámla és egy-két közüzemi számla is.

A munkaviszony és folyószámla estében több hónapos visszamenőleges igazolást kérnek a pénzintézetek.

Megosztás
Kategória: Személyi kölcsönök | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.