Szabad felhasználású hitelek

Alapjaiban elmondható szinte mindannyiunkról, hogy nem nagyon szeretjük az olyan hiteleket, amelyeknél megszabják számunkra, hogy mit vehetünk a kölcsön összegéből. Nos, talán ezért is terjedtek el annyira a szabad felhasználású hitelfajták hazánkban.

Az ilyen hiteleknél szabadon dönthetünk arról, hogy mire költjük a pénzt, mekkora nagyságú összeget igénylünk, adóstárssal vagy nélküle kérjük-e, valamint azt is, hogy mennyi idő alatt szeretnénk visszafizetni.

A szabad felhasználású hitelek azok számára igényelhetők, akik magyarországi lakosok és ingatlanfedezettel rendelkeznek, elmúltak már 18 évesek, de a hitel lejáratakor még nem érik el a 65. életévüket, rendelkeznek saját telefonnal, legalább két hónapja van saját nevükön vezetett bankszámlájuk, és legalább négy hónapja állnak munkaviszonyban.

A szabad felhasználású hitel törlesztésének időtartama általában 2 évtől egészen 25 évig terjedhet, és általában kérhető, hogy csökkentett törlesztőrészletekkel induljon a kölcsön visszafizetése.

Megosztás
Kategória: Szabad felhasználású hitel | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.