Osztrák jelzáloghitel, ha másképp nem megy

Ha Ön BAR/KHR listás, és emiatt Magyarországi pénzintézetnél nem kaphat hitelt, akkor még mindig van lehetősége pénzt kölcsönözni, amennyiben rendelkezik valamilyen az osztrák bankok által elfogadható ingatlan fedezettel.

A megoldás az osztrák hitel lehet, amelyet ausztriai pénzintézetek jelzálog fedezetre folyósítanak, akár magyar állampolgárok számára is.

A jelzálogként felhasznált ingatlan piaci forgalmi értékének maximum 50%-áig lehet pénzt kölcsönözni, és az esetek többségében még jövedelemigazolásra sincs feltétlenül szükség.

Az osztrák hitelek általános futamideje 10-től 20 évig terjedhet, minden egyes kölcsönt egyedileg bírálnak el, és a törlesztése háromhavonként történik.

Van minimum összeg, ami 20 000 euró. Az osztrák hitel is egy szabad felhasználású hitel, amit megkötés nélkül bármire felhasználhatunk, akár autóvásárlásra is fordítható az összeg.

A felajánlható ingatlanra nincs semmilyen területi korlátozás, és lehet akár tanya, zárkert, és üdülő is. Az ausztriai pénzintézetek a fiatalkorúak tulajdonában lévő ingatlanokat is elfogadják jelzálogként.

Megosztás
Kategória: Hitelek, Szabad felhasználású hitel | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.