Lakáshitel kalkulátorok

Sokan vannak még ma is, akik valamely szimpátia alapján vagy a bank közelsége alapján vagy egy TV reklám után választja ki a bankot, ahol lakáshitel felvételét akarja elkezdeni. Ez bizony nagy hiba, hiszen a pénzintézetek ajánlatai között nagyságrendnyi különbségek lehetnek.

Tehát ha felületesen hozzuk meg ezt a évtizedekre kiható döntést, akár havi tízezres nagyságrendű pénzt dobhatunk ki az ablakon feleslegesen.

Ismerje meg a lakáshitel kalkulátor által nyújtott lehetőségeit

Érdemes természetesen meggondolni egy hitelközvetítő segítségének az igénybevételét, hiszen a közbenjárásával rengeteg pénzt és időt spórolhatunk meg.
De ha kizárólag mi magunk szeretnénk megtalálni a megfelelő lakáshitel terméket, akkor ebben nagy segítségünkre lesznek a különböző bankok hitelkalkulátorai.

Ezekkel ugyanis megközelítőleg pontosan meg lehet állapítani a futamidő és az felveendő összeg beírásával a lakáshitel havi törlesztőrészletének nagyságát.

Ezen kalkulátorok nagy részével természetesen mindhárom tényezőt külön változtathatjuk, mikor épp melyik tényezőt tartjuk a legfontosabbnak.

Megosztás
Kategória: Hitelek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.