Ismerje meg az Auchan személyi kölcsön feltételeit

Egyre többen keresik a megbízhatónak számító hiteleket, amiknek fő jellemzői az egész futamidő alatt változatlan törlesztőrészlet és az árfolyamkockázat mentesség. Az Auchan személyi kölcsön egy ilyen hitel, amit akár otthonról is igényelheti az ügyfél, egy megadott telefonszámon.

Bármire felhasználható, tehát elköltésre teljes szabadságot biztosít. Amennyiben az áruházban igényli a bevásárláskor, nem kell sorban állnia és akár fél óra alatt elbírálják a kérelmét.

Az ajánlat szerint a hitel jóváhagyása után 48 órán belül átutaltatják a megadott folyószámlaszámra a kért összeget.

A z Auchan személyi kölcsön THM értéke az

igényelt összeg nagyságától függően 29,64%-tól 30,45%-ig terjedhet. Természetesen sem kezes, sem ingatlanfedezet nem szükséges a hitel felvételéhez.

Egy példaszámítás az Auchan személyi kölcsön könnyebb átláthatósága érdekében: amennyiben a kölcsönigénylés 800 000 Forint 60 hónap futamidőre, akkor a fix törlesztőrészlet 24 951 Forint lesz, a THM pedig 29,80%.

A futamidő az alábbiak szerint kerül megállapításra: 300- és 500 Ezer Forint között 36 hónap lehet, 500 ezer és 1 millió között 36 hónaptól 60 hónapig terjedhet, 1 millió és 5 millió Forint között 36 hónaptól 72 hónapig kérhető.

Banki átutalás esetén az egyszeri kezelési költség 2%. A hitel felvételéhez szükséges egy friss munkáltatói igazolás, az igénylő nagykorúsága, állandó lakcím Magyarországon, valamint egy bankszámlakivonat, amire az igénylő ügyfél munkabére rendszeresen érkezik.

Megosztás
Kategória: Személyi kölcsönök | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.