Hitelkártya visszatérítések a nyaralás alatt

A nyári hónapokban, ha tehetjük, legtöbben szabadidőnket a vízparton töltjük, és akár több hosszabb nyaralást is beiktatunk a munkával töltött napok közé. Mindez természetesen költségekkel jár, melyeket fedezhetünk megtakarításainkból, szabad felhasználású kölcsön igénylésével, de a hitelkártya is egyfajta alternatívát kínál akkor, ha vásárlásról van szó.

Utazás során egyébként sem szívesen hordunk magunknál készpénzt, és mivel szeretünk felkészülni a váratlan eseményekre is, így nem árt, ha bankkártyánk mellett egy további, ma már rendkívül széles körű lehetőségeket kínáló hitelkártya is rendelkezésünkre áll. A piaci kínálat rendkívül széles, és jövedelmünktől függően többféle csomagajánlat közül is válogathatunk. A netrisk.hu a hitelkártya kínálta kölcsön kapcsán is rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy érdemes kihasználni a vele járó visszatérítések előnyeit is.

Tankolási kedvezmények

A nyári kirándulások, nyaralások kapcsán gyakran állunk meg valamelyik benzinkúton, és ha hosszabb útra indulunk, az üzemanyagárak bizony igencsak magasra rúghatnak. Ilyenkor élhetünk a tankolásnál igénybe vehető kedvezmény lehetőségével, melyet egyes hitelkártyák esetében kapunk a banktól. Bár a literenkénti 8-10 forintos kedvezmény nem soknak tűnhet, de a rendszeres tankolásokat megfigyelve azonnal látható, hogy több ezret is megtakaríthatunk ilyen módon. Érdemes megjegyezni, melyik töltőállomásnál vehető igénybe a kedvezmény, így célirányosan az ilyeneket kereshetjük, ha a tank kezd kiürülni.

Kedvezmények szállásfoglalás és repülőjegy vásárlás alkalmával

A nyári időszakban kifejezetten hasznos lehet az olyan kölcsön, melynek kapcsán százalékos kedvezményt igényelhetünk szállásfoglalás során. Ez gyakran nem csak a hazai hotelek esetében érvényes, hanem külföldieknél is. Szintén a pihenésre szánt időszak kiadásait csökkenthetjük, ha a szintén százalékos kedvezményt igényeljük repülőjegy vásárlás alkalmával. Arról, hogy mely szerződött partnereknél él a lehetőség, célszerű előre tájékozódni a hitelintézetnél, vagy annak weboldalán.

Díjmentes vásárlás bel-, és külföldön

Mi más lenne kényelmesebb a nyaralás során, mint egyetlen plasztikkártyával a tárcánkban bejárni a környék nevezetességeit. Legyen szó hazai úti célról, vagy valamelyik külföldi turistaparadicsomról, a helyi finomságok megkóstolásakor, vagy a szuveníreket árusító üzletekben is fizethetünk a hitelkártya segítségével. Az elfogadóhelyeken kihasználhatjuk a hitelkártyák által gyakran kínált díjmentes vásárlási lehetőséget, így a kártyahasználatkor plusz költséget nem számolnak majd fel azért.

Díjmentes baleset-, és poggyászbiztosítás

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az utasbiztosítás fontosságát. Nélküle nem ajánlott külföldre utazni, sőt, vannak olyan országok, ahová kifejezetten az extra szolgáltatásokat nyújtó csomagok javasoltak. Akár a hitelkártya kínálta kölcsön kapcsán is kihasználhatja a baleset-, és poggyászbiztosítás kínálta lehetőségeket, ráadásul díjmentesen. Amennyiben a vonatkozó hitelkártya igénylésének pozitív az elbírálása, úgy utazás előtt mindenképpen érdeklődjön a díjmentes lehetőség részleteiről, hiszen vannak olyan értéktárgyak, melyek extra biztosítást követelnek meg.

A hitelkártya nem csak a keretösszeg erejéig igénybe vehető anyagiak miatt bizonyul tehát remek választásnak, hanem a használatával elérhető visszatérítések kapcsán is. Arra azonban minden esetben ajánlott ügyelnie, hogy a felhasznált összeget mihamarabb visszafizesse, így ez a kölcsön típus hosszú távon is megbízható lehetőségként szolgálja majd az anyagiak előteremtését.

Megosztás
Kategória: Hitelek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.