Hitel aktív és passzív BAR listásoknak

A bárosok ma nincsenek túl könnyű helyzetben, már az ügyintézők számára is komoly feladat egy ilyen helyzetben lévő ügyfélszámára hitelt találni. Először is szögezzük le, hogy Hitel BAR listásoknak fedezet nélkül az esetek igencsak elenyésző számában sikerül, mondhatnánk úgyis, hogy szinte lehetetlen.

A BAR listán való szereplésnek kétféle státusza létezik, az aktív és a passzív, ez nagyon lényeges különbség, ugyanis az aktív bárosoknak ma Magyarországon biztos, hogy nem adnak hitelt egyetlen pénzintézetnél sem.

Egyéb lehetőségek a BAR listások számára

Passzív státusz esetén már lényegesen jobbak a lehetőségek, mivel ezek az ügyfelek már rendezték késedelmes tartozásukat, a bankok némileg engedékenyebbek velük szemben.

Ha valamilyen ingatlan fedezetet fel tudnak mutatni a bank felé, akkor természetesen a megfelelő munkáltatói igazolás benyújtásával már van esély személyi hitel felvételére is.

Ezt a hitelt akár adósságrendezésre is fel használhatják, a hitelnek viszont egy kissé magasabb kamatai lesznek a normál ügyfelek részére kapható hitelekénél.

Megosztás
Kategória: Hitelek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.