Gyorskölcsön a Cofidistől

Ha gyorsan kell a pénz, akkor a Cofidis pénzintézetnél jó helyen kopogtatunk. A hitelbírálat gyors, és amint ez kész van és az eredmény pozitív, akkor a pénzt hamar átutalják az megadott bankszámlára.

A Cofidis gyorskölcsön feltételei egyáltalán nem szigorúbbak a más bankoknál megszokottaktól, ha az igénylő már betöltötte a 18. életévét és rendelkezik Európai Uniós állampolgársággal, ezen belül pedig van magyarországi állandó lakhelye is, és nem utolsósorban rendelkezik igazolhatón rendszeres jövedelemmel már néhány hónapja, akkor elég jó eséllyel sikerülhet megkapni az igényelt összeget.

A Cofidis gyorskölcsön feltételei részletesebben az alábbiak szerint néz ki:

természetesen személyazonosságunkat igazolnunk kell, e mellé szükséges a magyarországi állandó lakhely bizonyítására a lakcímkártyánk, szükséges még, hogy a rendszeres jövedelmet és a munkaviszonyt munkáltatói igazolással a Cofidis által adott nyomtatványon kell beküldenünk.

A Cofidis gyorskölcsön feltételei között szerepel még, hogy legyen egy saját névre szóló bankszámlánk, amelyre a jövedelmünk is érkezik, ez a számla azért is fontos, mert erre a bankszámlára fogja utalni a pénzt a Cofidis, amennyiben a végleges hitelbírálat számunkra sikerrel zárul.

Itt meg kell említenünk, hogy a BAR/KHR listán bármilyen státuszban szereplő ügyfélnek semmi esélye a hitel megkapására, ez teljes mértékben kizáró oknak számít. Ezekből az információkból látható, hogy semmilyen extra feltételnek sem kell megfelelnünk, ahhoz, hogy megkaphassuk a gyorskölcsönt.

Megosztás
Kategória: Cofidis hitel bemutatása | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.