Cofidis személyi hitel feltételei

A Cofidis saját meghatározása szerint mindig az ügyfelei igényeit és kényelmét tartja a szem előtt, és ez nagyrészt igaz is. Hiszen a Cofidis személyi hitel akár otthonról úgy igényelhető telefonon vagy interneten, hogy a szerződés megkötésével bezárólag az ügyfélnek ki sem kell tennie a lábát. A Cofidis személyi hitel feltételei semmilyen új követelményeket nem támasztanak a már megszokott feltételeken kívül.

Cofidis alapfeltételei

Alapfeltétel a 18. életév betöltése, az Európai Uniós állampolgárság megléte, ennek igazolására természetesen megfelel a személyi igazolványunk, állandó bejelentett magyarországi lakcím, a jövedelem legyen rendszeres és igazolható is, kell még egy saját névre szóló bankszámla, a pénzt is erre utalják majd, és a hitel igénylője semmilyen státuszban nem szerepelhet a BAR/KHR adóslistáján.

Tehát látható, hogy a Cofidis személyi hitel feltételei között nincs semmilyen túlzó vagy nehezen teljesíthető követelmény, egy alkalmazotti viszonyban dolgozó személy bátran igényelheti.

A Cofidis személyi hitel lehetővé teszi, hogy amennyiben az anyagi körülményeinkben pozitív változás állna be, és megengedhetjük magunknak, akkor nagyobb összeget is befizethetünk, ezzel lerövidítve a hitel visszafizetésére eredetileg a szerződésben meghatározott futamidőt.

A hitelnek rejtett költségei nincsenek, kizárólag a törlesztőrészletek megfizetése jelenti a költségeket, nincs sem kezelési költség, sem számlavezetési díj, és nincs a folyósításnak és a hitelbírálatnak sem.

Megosztás
Kategória: Cofidis hitel bemutatása | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.