Cofidis online hiteligénylés folyamata

A Cofidis nagy súlyt fektet annak elérésébe, hogy ügyfelei a legkisebb fáradság és utánajárás nélkül tudják elérni a felvenni szándékozott hitelt.

A Cofidis online hiteligénylés lényegében a nyugati országokban régóta működő távértékesítés egy nálunk is gyorsan fejlődő formája.

A Cofidis online hiteligénylés elkezdéséhez látogassunk el

a cég weboldalára, majd ki kell töltenünk egy előminősítést, ami körülbelül 15 percet vesz igénybe, ennek a kitöltése semmire sem kötelezi el a kitöltőjét. Ha az előminősítés pozitív, akkor valószínűleg a végleges hitelbírálat is az lesz. Lényegében az előminősítés azt vizsgálja, hogy az anyagi helyzetünk megfelel-e a hitelösszeg felvételéhez, tehát ha a később a hitelkérelemmel elküldött adatok megegyeznek a előminősítés során megadottakkal, akkor a hitelt nagy valószínűséggel megkapja az ügyfél.

Amennyiben elküldtük az előminősítést és pozitív választ kaptunk, az igényléshez szükséges dokumentumokat letölthetjük online egy csomagban vagy külön-külön is, és kinyomtathatjuk, ha van otthon nyomtatónk, ha nincs, a Cofidis elküldi nekünk postán.

A Cofidis online hiteligénylés ezután a hitelkérelem kitöltésével és a megfelelő dokumentumok megszerzésével folytatódik, majd ellátogat hozzánk a Cofidis alkalmazottja és elviszi az általunk aláírt hitelkérelmet és más iratokat a végleges hitelbírálathoz.

Ha minden rendben megy, a Cofidis postán visszaküldi az általuk is aláírt szerződést és átutaltatja a pénzt az általunk megadott bankszámlaszámra.

Megosztás
Kategória: Cofidis hitel bemutatása | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.