Cofidis hiteligénylés feltételei

A Cofidis hitelajánlatai azoknak nyújthatnak segítséget, akiknek gyorsan van szükségük anyagi forrásra, az nem túl nagy összeg és nem szükséges hozzá elzálogosítaniuk valamely ingatlanukat.

Ráadásul a hitel igényléséhez és a hitel felvételhez lényegében ki sem kell mozdulni hazulról, a hitel igénylése elindítható vagy telefonon,, vagy pedig az interneten keresztül.

A Cofidis hiteligénylés feltételei a már megszokott banki feltételektől

semmivel sem kérnek többet, szükséges egy magyarországi állandó lakcím igazolása magyar hatóság által kiadott lakcímigazolvánnyal, az Európai Uniós állampolgárság megléte, valamint egy olyan igazolható rendszeres jövedelem, amit saját névre szóló bankszámlára érkezik, és ezt a rendszeres jövedelmet a Cofidis nyomtatványú munkáltatói igazolásával szükséges bizonyítani.

A Cofidis hiteligénylés feltételei között nagyon fontos kitétel, hogy a hitelért folyamodó ügyfél nem lehet rajta a BAR/KHR listán aktív státusszal. A fent leírtakból is látható, hogy a Cofidis hiteligénylés feltételei egyáltalán nem teljesíthetetlenek, egy átlag magyar állampolgárnak, akinek van bejelentett állása, jó eséllyel megkapható a hitel.

A kölcsön első lépése a telefonon, vagy interneten való igénylés, majd egy előminősítés kitöltése, amennyiben ez pozitív eredménnyel zárul, akkora Cofidis automatikusan kiküldi postán a szerződést, vagy mi letöltjük az internetről és kinyomtatjuk.

Ezt a szerződést kitöltve és a megfelelő dokumentumokat csatolva kell visszaküldeni a Cofidis részére, ahol megtörténik a végleges hitelbírálat.

Megosztás
Kategória: Cofidis hitel bemutatása | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.