Citibank személyi hitel akár 19,9%-os kamattal

Pénzügyi problémák megoldására remekül használható hitelforma a Citibank személyi hitel, ami akár adósságrendezésre is felhasználható. Jelenleg 19,9%-os kamattal is elérhető, ami nagyon kedvezőnek mondható.

A minimális és maximális kölcsönösszeg 600 ezer és 3 millió Forint, amit 30 hónaptól 72 hónapig terjedő futamidőig választható. A Citibank személyi hitel kizárólag Forint alapon igényelhető, aminek fő előnyei, hogy nincs árfolyamkockázat és a törlesztőrészletek is fixek a futamidő végéig.

Nagyobb összeg is igényelhető, ha …

Ha az igénylő adóstársat is be tud vonni a hitelbe, akkor nagyobb kölcsönösszeget is igényelhet. Amennyiben az ügyfél hajlandó a futamidő lejáratáig Citibank folyószámlára utaltatni a munkabérét, akkor még alacsonyabb törlesztőrészlet és kamat érhető el.

A hitel igényléséhez elengedhetetlen dokumentumok: a hibátlanul és a valóságnak megfelelően kitöltött jelentkezési lap, a személyazonosság igazolására alkalmas okmány, valamint a lakcímkártya, egy 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás, és egy bankszámlakivonat, amire a munkabér átutalás érkezik rendszeresen. Kell még igazolás a vezetékes lakóhelyi, vagy egy előfizetéses mobiltelefonról.

Az elvárt minimális jövedelem 125 000 nettó egyedülálló igénylő esetén, ha az igénylés társas formában zajlik, akkor 90 000 Forint legyen a havi nettó jövedelem az egyik igénylő részéről, abban az esetben, ha a másik társigénylő jövedelmét nem kell igazolni a hitelhez.

Más esetekben a két igénylő együttes nettó jövedelmének minimum 125 000 Forintnak kell lennie, és ebből az egyiké min. 75 000 Forint.

Megosztás
Kategória: Személyi kölcsönök | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.