Az Erste Bank szabad felhasználású hitele

Ha egy nagyobb összeget szeretne felvenni, akkor ahhoz sajnos nem elég egy jövedelem alapú személyi kölcsön, egy jelzálog hitel tud csak megfelelő nagyságú pénzösszeget biztosítani.

Az Erste szabad felhasználású hitel mindenfajta kötöttségtől teljesen mentes, és ha kisebb törlesztőrészleteket szeretnénk, hosszabb távra is igényelhető.

A bank akciósan most 0% kezelési költséggel ajánlja ezt a hitelét, aminek az értékbecslési díját is a pénzintézet fizeti, és ha a munkabér átutalásunkat a bankhoz kötjük át, vagy csoportos beszedési megbízást adunk, akkor elengedik a folyósítási jutalékot is, valamint a teljes futamidő alatt kedvezőbb lehet a kamat.

A hitel felvételéhez szükséges, hogy a személy nagykorú legyen, a bank feltételeinek megfelelő nagyságú jövedelemmel rendelkezzen, A KHR listán szereplő ügyfél a hitel igénylésére nem jogosult. Házastárs vagy élettárs esetén a hitelügyletben neki is szerepelnie kell, mégpedig adóstársként.

A felvehető hitel nagyságát befolyásolja a háztartás nettó jövedelme, és a fedezetül ajánlott ingatlan forgalmi értéke is. Az Erste szabad felhasználású hitel esetén az ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-át adhatja kölcsönként oda a bank, a igazolandó jövedelem nagysága a bank feltétele szerint munkabéres ügyfél esetén legalább el kell érje a hatályos minimálbért, a futamidő hossza tekintetében, ha munkabéres az igénylő, akkor maximum 20 év lehet a leghosszabb időtartam, nem munkabéres ügyfél viszont csak 15 évre veheti fel a hitelt.

Megosztás
Kategória: Szabad felhasználású hitel | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.